ή

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

με την εγγραφή, αποδέχεστε τους Όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

ξέχασες τον κωδικό σου;

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ενέργεια ‘’My Life My Shampoo’’ έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει πως το νέο Wash & Go μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην καθημερινότητα όλων μας.
Χάρη στην ποικιλία των προϊόντων του, το νέο Wash & Go εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και τις ανάγκες των μαλλιών μας.

 

Η Demy, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτηρης Αλεξάνδρου θα μας επιτρέψουν να ρίξουμε μια ματιά στις ζωές τους και τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Όλοι τους θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές από τις αγαπημένες τους συνήθειες και την καθημερινότητά τους, απλές στιγμές που όλοι περνάμε, είτε μόνοι μας είτε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και χρόνο με το χρόνο συνειδητοποιούμε πόσο πολύτιμες είναι. Παράλληλα θα μοιραστούν μαζί μας τη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών τους με τα αγαπημένα τους Wash & Go που προσφέρουν λαμπερά, υγιή και όμορφα μαλλιά.

 

Οι καθημερινές μας στιγμές θα καλύψουν 6 διαφορετικές θεματικές ενότητες οι οποίες θα εναλλάσσονται χρονικά: Morning rituals, Keeping Fit, Work Moments, Moments with friends, Family Time, Relax.

 
Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε για μια ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά, θεματικά δώρα, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:
Ανακαλύψτε την ενεργή θεματική μας ενότητα στην κεντρική μας σελίδα
Mοιραστείτε μαζί μας τις καθημερινές σας στιγμές ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας ή το βίντεο σας

και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός της κάθε ενότητας!

Συγχρόνως με τη συμμετοχή σας στην ενέργεια στηρίζετε το έργο της δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Ελαία», στην Παιανία, την οποία διαχειρίζονται οι Γιατροί του Κόσμου.

Το ανανεωμένο Wash & Go καλύπτοντας τις ανάγκες των μαλλιών της σύγχρονης γυναίκας και άντρα, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο shampoo brand που συνοδεύει τις καθημερινές μας στιγμές!